TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 3 2014

Vroeger was alles beter

Nu de herfst definitief is ingetreden, is het zaak drie vitale dingen klaar te zetten voor komend weekend: erwtensoep, bokbier en, veel belangrijker nog, de derde aflevering van MotoMe! In deze editie van het documagazine over motorrijden en -rijders waarin vroeger alles beter was,tref je de volgende hoofdonderwerpen:

Rij- en stuurwerk met de zo gewilde Harley-Davidson Forty-Eight in de heuvels en bergen rond Barcelona. Wat is toch dat geheim van de 48?

Een excursie met de hartverwarmende Cristina langs de Spaanse motorfietscultuur in het Museo Moto in, verrek, ook Barcelona.

Waarom zijn retro, vintage, nostalgie en overige vormen van heimwee populairder dan ooit? De man die het kan weten: Sven Ermstrang, consultant, product planner, kortom: motorexpert.

Nu ze niet meer lekken heten ze met recht Continental in plaats van ‘Incontinental’ vroeger. Een fraaie rit met de ultieme neoclassic, de Royal Enfield Continental GT.

Daarnaast staat ook deze derde MotoMe bol van opmerkelijke, saillante uitspraken en opinies door een kleurrijke cocktail van rijders.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bridgestone
TT Circuit Assen
Suzuki
Kawasaki
BMW
Triumph
Ducati
Schuberth
HJC
Honda
Aprilia
Harley-Davidson
Arai
Indian
Nolan
Bovag
Dane
Moto Guzzi
Bayard
Caberg
MACNA
Kushitani
Difi
Husqvarna
MotoPort
Ik wil van mijn motorfiets af
KNMV
KTM