TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 4 2014

Een tip voor iedereen: op reis met de motor

Last van een naderende herfstdepressie? Zij gerust, de ingetreden wintertijd is een initiatief van MotoMe zodat je in de duisternis rustig de eerste drie uitzendingen op je gemakkie opnieuw kunt bekijken. En de nieuwste, de vierde editie alweer van MotoMe! Het documagazine over motorrijden en -rijders verlegt in deze aflevering de grenzen, van België tot Verweggistan:

De bizarre reis van Paul van Hooff die negen jaar lang kriskras het Amerikaanse continent verkende op zijn bejaarde Moto Guzzi V7. Een prachtdocument over het ware avontuur, afzien, hero”iek en kinderen verwekken.

Lichtjaren dichter bij huis in het kader van ‘je hoeft niet ver weg te gaan om weg te zijn’: de Ardennen. Men zegt dat de wegen er beroerd zijn en het er altijd regent. Maar…

Barcelona en omstreken vormt het decor van testwerk op de Ducati Diavel Dark. Bart beklimt voor het eerst de zo bewierookte Bolognese duivel en laat zich verbazen.

Met een gerust gevoel en fatsoen eindeloze bossen doorkruisen; dat doe je elektrisch. We vatten twee Brammo’s bij de horens en ontdekten de stilte van de regio Vielsalm.

Naar goed gebruik kenmerkt ook deze vierde MotoMe zich door een bruisende cocktail van ongezouten onafhankelijkheid, ongecompliceerde authenticiteit en een mespunt relativering.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
TT Circuit Assen
Harley-Davidson
Kushitani
Schuberth
Husqvarna
Bridgestone
BMW
Caberg
Triumph
Bayard
Honda
KNMV
HJC
Ik wil van mijn motorfiets af
Difi
Arai
Nolan
MACNA
Indian
Kawasaki
KTM
MotoPort
Bovag
Ducati
Moto Guzzi
Aprilia
Suzuki
Dane