TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe Aflevering 38

Stilte in het bos, kabaal in Mattighofen en Pure & Crafted in Berlijn

Zero FX: met de boswachter mee

Crossen door de bossen mag een spectaculaire hobby zijn, echt verantwoord is geknetter of gebulder in de schaarse Nederlandse natuur niet meer. Dus gingen we eens stilletjes de bosjes in. Met een heuse boswachter op zijn Zero FX. Jaap nam ook een FX mee en fluisterde een interview voor mekaar over de charme van elektrisch motorrijden, zonder een koolmees of reebok uit zijn goede doen te brengen.

KTM 690R en 1290GT: Oranje Boven uit (en in) Mattighofen

Het is natuurlijk geen publiek geheim dat KTM ver verwijderd blijft van de productie van confectiemotorfietsen. Tegen de Brusselse normen & waarden-politiek blijft het merk uit Mattighofen van de daken schreeuwen dat het ‘Ready to Race’ is, ieder moment van de dag. Dus moesten we hoog nodig eens op de koffie daar in Oostenrijk. Het uitgebreide, fascinerende fabrieksbezoek krijg je in latere instantie voorgeschoteld, in deze editie planken we de Duke 690R en 1290GT van dik hout door het achterland van de fabriek. Kicken!

Pure & Crafted: Promovendum evenement?

‘Hipster’ is een vloekwoord, gebezigd door motorrijders die 80.000 kilometer per jaar bij mekaar harken. En toch zouden ook zij een fijne tijd kunnen hebben op BMW’s evenement in Berlijn. En nee, het is geen feest voor hoger opgeleiden en andere kapitalisten, verklappen we al vast. Overzee laafde zich aan de wereld die ombouw, vintage, creativiteit en stijl heet.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
KTM
MotoPort
Triumph
Difi
Suzuki
MACNA
Husqvarna
Arai
Bayard
Harley-Davidson
Nolan
Ducati
Moto Guzzi
Schuberth
Kushitani
Dane
Honda
HJC
Ik wil van mijn motorfiets af
Caberg
Kawasaki
Bovag
Indian
BMW
Bridgestone
Aprilia
TT Circuit Assen
KNMV