TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 52

Harley ziet het licht, Mandello inside en Ducati’s kroegtijger

Zolang jij als liefhebber de letter ‘V’ automatisch associeert met de opbouw van een motorblok en niet met een Vuilniswagen, dan zit je weer helemaal snor bij deze MotoMe. Geheel toevallig staat deze editie in het teken van V-twins, dus dan weet je dat je met warmbloedige karakterbakken van doen krijgt. Voor de Volledigheid:

Softails 2018: soft machines met ‘bite’

Zeg zelf: bij het zien van de eerste foto’s van de 2018-serie Harley-Davidson Softails viel ook jouw oog als eerste op de extravagante, dus per definitie geslaagde, koplamp van de Fat Bob. Maar ook onderhuids heeft Milwaukee de Softail-collectie stevig aangescherpt met beter sturen en een lager gewicht als de gebruikelijke prioriteiten onder het motto: ‘De Dyna is dood, leve de Dyna’. De heer Verhoeven scheen zijn licht op deze nieuwe serie en kreeg zitjes, wat zeg ik: complete motoren toegewezen in Harley-vriendelijkere weersomstandigheden dan hier.

Guzzi-fabriek: klaarComo bij een Moto

Meermaals heb je Mandello del Lario al de revue zien passeren in MotoMe, maar nooit wisten we tot de werkelijke geboortegrond van Moto Guzzi te komen. In het verleden werkte het personeel zich een slag in de rondte als er bezoek in aantocht was om bij het wegrijden van de touringcar gezellig weer in staking te gaan of anderszins huiswaarts te keren. ’s Werelds meest onterecht onderschatte fabriek zwierde afgelopen zomer de poorten open tijdens de jubileumviering van de V7. En wie daar ook naar binnen liep?

Scrambler Cafe Racer: Ducati’s culinaire kunstwerk

Op een flinke steenworp afstand van de Ducati-fabriek vind je de Food Factory, een zeer sfeervolle uitspanning waar het merk motorcultuur, horeca en saamhorigheid onder een dak brengt. Dus als er wel een locatie is waar de Scrambler** Cafe Racer** in zijn element moet zijn, dan is het daar wel. En, uiteraard, in het stuurgebied tussen Bologna en Florence, het testterrein bij uitstek voor de Ducati-ingenieurs. En voor ons, uiteraard.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Husqvarna
Aprilia
Bridgestone
Bovag
BMW
TT Circuit Assen
MACNA
Caberg
HJC
Arai
Ik wil van mijn motorfiets af
KTM
Schuberth
Nolan
Bayard
Harley-Davidson
Suzuki
Dane
Honda
Triumph
Ducati
Indian
Kawasaki
Difi
Moto Guzzi
MotoPort
KNMV
Kushitani