TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

MotoMe aflevering 54

BMW Bagger, Ducati in de bagger, een yankee museum en de Tracer 700

Met één been staan we al in de ouwe Tupolev van Air Bagdad om naar de Eicma van Milaan af te reizen, met ladingen camera’s, spraakwater en zaaddodende pasta in onze koffers. Maar voorafgaand aan dit jaarlijkse motorwalhalla, wat heeft de 54e editie van MotoMe allemaal in petto?

Tante Treeser 700: twin is in

Yamaha gaat als een speer in de hitlijsten, wat te danken is aan verfrissende designs en gewoonweg knap rijdende machines. De 700 cc twin wordt al jaren geroemd om zijn onverwacht opzienbarende capaciteiten, reden voor ons om eindelijk eens de felbegeerde Tracer 700 op de proef te stellen. En om de stelling uit de wereld te helpen dat de motorische middenklasse kennelijk vanaf 900 cc schijnt te moeten beginnen.

American Motorcycle Museum: Amerikaanse droom

Al bij de voorgevel waan je jezelf in het Amerika van de jaren vijftig en zestig. Het American Motorcycle Museum Holland in Raalte ‘of all places’ kan zelfs de grootste Trump-hater niet onberoerd laten. Wat een machines, wat een sfeer! Voeg daarbij de encyclopedische kennis en fraaiste verhalen uit de mond van beheerder Max Middelbosch en je hebt een item dat met geen mogelijkheid in te korten valt. Of toch wel?

BMW K 1600 Bagger: low style, high class

Hij is lang, laag en vloeiend: dat moet een bagger zijn. Opvallend genoeg waagt BMW zich in dit stijldomein met als basis de majestueuze K 1600. Zet de heggenschaar in dit luxe kasteel en een nieuw model is geboren. Laag bij de grond cruisen in Duitse stijl voor hoger opgeleiden.

Duc Desert Sled: Scrambleren met natte noten

Het is de wraak van babyboomende overwinteraars in Spanje: uitgerekend winters weer bestellen als Ducati’s woestijnrat in een Zuid-Spaans cowboydorp gepresenteerd wordt. Maar deze Scrambler liet zich niet van de wijs brengen in de barre omstandigheden. En anders resteert aan het einde van de dag altijd nog de Kärcher om de machine in al zijn schoonheid te bewonderen.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Moto Guzzi
KTM
BMW
Dane
Bovag
Caberg
MotoPort
Aprilia
Arai
HJC
Harley-Davidson
Kushitani
Difi
Honda
Nolan
Bridgestone
Kawasaki
Ik wil van mijn motorfiets af
Indian
Schuberth
Husqvarna
MACNA
Triumph
Ducati
TT Circuit Assen
Suzuki
Bayard
KNMV