TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Motor kopen? Kies voor een BOVAG-bedrijf

Waarom zou je bij een BOVAG-bedrijf je motor kopen of laten onderhouden en niet bij een particulier?

BOVAG is hét keurmerk in de mobiliteit. En dus ook voor de motorbranche! Bij BOVAG werken vakmensen met gevoel voor jouw motorfiets. Ze zijn betrouwbaar, deskundig en er is de zekerheid van garantie.

Naast vakmensen zijn de medewerkers van de BOVAG dealer ook motorliefhebbers en weten als geen ander dat je eerst en vooral wil genieten van je motor. Zonder zorgen, zonder gedoe. Door te kiezen voor het vakmanschap van een BOVAG-onderhoudsmonteur kies je dus voor zorgeloos op pad. En als er een keer wat gerepareerd moet worden aan je motor, dan krijg je ook zes maanden BOVAG-garantie op die reparatie en op het reguliere onderhoud.

Naast onderhoud of reparaties krijg je bij ons ook deskundig advies. En zes maanden BOVAG-garantie op gebruikte motorfietsen. Dat krijg je natuurlijk niet als je bij een particulier koopt.

Daarnaast geeft de BOVAG ook gratis onpartijdige bemiddeling bij een geschil tussen u (de consument) en de motorzaak over uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie. Heeft u een geschil met een particulier en samen komen jullie er niet uit, dan moet je naar de rechter stappen met alle zorgen en kosten die daarbij komen kijken.

Maar het belangrijkst is dat wij zelf ook motorrijder zijn. Wij zijn motorrijders onder elkaar. Wij snappen de motorbezitter. Als je voor een BOVAG-bedrijf kiest, dan zit je dus gebeiteld.

Tags
blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
MotoPort
Ik wil van mijn motorfiets af
Arai
Harley-Davidson
TT Circuit Assen
Honda
Suzuki
Husqvarna
KTM
Dane
Kushitani
MACNA
Nolan
Bovag
Indian
BMW
Aprilia
HJC
Caberg
Schuberth
Ducati
Kawasaki
Bayard
Triumph
KNMV
Moto Guzzi
Bridgestone
Difi