TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Promotor Tanktastocht

Vanuit de Randstad zit je er zo. Na de Coentunnel nog een stukje snelweg en je rijdt door het weiland dat ook wel Noord-Holland heet. Overdreven natuurlijk, maar leg een inwoner van   pak ‘m beet New Delhi maar eens uit dat het op 5 kilometer van het centrum van Amsterdam ineens een stuk rustiger wordt.

De TankTasTocht start in Alkmaar, wat overigens een heel aardige centrum heeft met veel oude gebouwen uit de 16e en 17e Eeuw. We verlaten de Kaasstad in zuidelijke richting en zetten koers naar Egmond aan Zee. Vervolgens langs de Noordzeekust naar Bergen, Petten en Grote Keeten. En dan kom je vanzelf uit in Den Helder. Bij Restaurant Leuk zet ik je met je motor op de foto. Leuk ligt trouwens op de oude Rijkswerf, de vroegere scheepswerf van de Marine. De historische gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Na de stop rijd je o.a. via de Westfriesedijk - dat moet gewoon! - en een hele zwik andere dijkwegen via Oudesluis en Schagen weer terug naar Alkmaar.

Start: McDonalds Alkmaar, Robijnstraat 1.
Fotostop: Op zaterdag 9 en zondag 17 september bij Restaurant Leuk, Willemsoord 60a, Den Helder, tussen 12.00 en 15.00 uur.

De foto’s publiceren we op onze facebookpagina @promotormotome.

[Download TankTasTocht 6]

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bayard
Bovag
Ik wil van mijn motorfiets af
Aprilia
Moto Guzzi
Caberg
Schuberth
Harley-Davidson
Arai
Nolan
Bridgestone
Husqvarna
Triumph
KTM
Dane
MotoPort
Indian
HJC
BMW
Kushitani
TT Circuit Assen
Ducati
Suzuki
MACNA
Honda
Difi
Kawasaki
KNMV