TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Trump niet welkom bij Harley-Davidson

Volgens het gerucht zou Trump de Harley-Davidson fabriek in Milwaukee bezoeken. Maar een uur voordat #POTUS zou opdagen, vond het management van Harley dat ie beter weg kon blljven. De kans was te groot dat de werknemers in actie zouden komen. Het recente beleid van Trump valt kennelijk niet zo goed.

Het protectionistische beleid dat de nieuwe regering van de USA voorstaat, kan gevolgen hebben voor het presteren van Harley-Davidson wereldwijd. Als een handelsoorlog uitbreekt, is het bijna zeker dat er hoge invoertarieven worden geeist. Die tarieven worden doorberekend in de verkoopprijs. Daar komt bij dat Harley-Davidson het afgelopen jaar iets onder de maat heeft gepresteerd. En dan zit je echt niet te wachten op de plannen van Trump. De vrijhandelspolitek van na de Tweede Wereldoorlog heeft ook Harley geen windeieren gelegd.

Overigens laat Maripat Blankenheim, Hoofd Communicatie van Harley, in een officiele verklaring weten dat van het gerucht niets klopt. ‘Er zijn geen plannen en de president was niet op bezoek deze week. Reagan, Bush, Clinton; ze hebben ons allemaal bezocht. En daar zijn we trots op. Dat zegt wat over de passie die we ook bij buitenstaanders teweeg brengen. Als president Trump wil komen, is hij van harte welkom.’ 

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Kawasaki
Honda
Suzuki
Caberg
MotoPort
KTM
KNMV
Aprilia
Moto Guzzi
Arai
Kushitani
Harley-Davidson
Bovag
TT Circuit Assen
Husqvarna
Nolan
Ducati
HJC
Bayard
MACNA
Schuberth
Dane
Indian
Triumph
BMW
Ik wil van mijn motorfiets af
Bridgestone
Difi