TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Moto Guzzi V7 III Carbon: als het getal 1.921 je heilig is

De Moto Guzzi V7 III Carbon is een exclusieve, genummerde Limited Edition op basis van de V7 III. Moet je dus snel bij zijn.

Authentieke design van de V7 met de kwaliteit en moderne uitstraling van carbonaccenten, da’s in het kort de Moto Guzzi V7 III Carbon. Koolstofvezel onderdelen die normaliter zijn voorbehouden aan de supersport motoren vinden hun weg naar de classic bikes.

De V7 III Carbon is volledig matzwart met rode accenten, waaronder het remzadel van de voorste Brembo remschijf, de emblemen op de zijpanelen en de ‘Eagle’ op de tank. Het ‘Made in Mandello’ krijgt eveneens extra aandacht door de matrood gekleurde covers van de cilinderkoppen. Daarbij een compleet nieuw, waterafstotend Alcantara® zadel, afgewerkt met rode sierstiksels. Andere highlights van de V7 III Carbon zijn de afsluitbare, uit geanodiseerd zwart aluminium vervaardigde tankdop, het koplampframe en de injectorcovers.

Exclusief: slechts 1.921 genummerde exemplaren

De V7 III Carbon is de enige V7 III die in een beperkte, genummerde oplage wordt geproduceerd. Het serienummer van het model is terug te vinden op een plaatje op de handlebarverhoger. De productie van de V7 III – die nu bij de dealers staat voor een prijs van €11.350* – is beperkt tot 1.921 exemplaren, een getal dat verwijst naar het jaar waarin het merk Moto Guzzi werd opgericht.

blog comments powered by Disqus
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Husqvarna
MACNA
Arai
Harley-Davidson
BMW
Kushitani
Caberg
Aprilia
HJC
KTM
Bridgestone
TT Circuit Assen
Indian
Nolan
Moto Guzzi
MotoPort
Bovag
Schuberth
Honda
Dane
Ducati
Ik wil van mijn motorfiets af
Kawasaki
Difi
Bayard
Suzuki
Triumph
KNMV