TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Zul je net zien: de hele week mooi weer, wordt het weekeinde pet. De ene bui naar de andere geselt Nederland. Maar wie zei er ook al waar dat elk nadeel ook zijn voordeel heeft?

Komend weekeinde krijgen we de zien te zien tussen de buien door. Lekker is dat: hele week buffelen op kantoor en in het weekeinde door de beslagen ruit naar buiten staren. Mooi niet. Zo’n regen weekeinde biedt de uitgelezen kans om te testen hoe waterdicht je laarzen, handschoenen en motorpak nog zijn. Om dat te bepalen, hebben we twee testroutes voor je in de aanbieding.

Testtrajecten

Waar anders dan in de Flevopolder of in de Noordoostpolder kun je dat het beste testen. Nauwelijks beschutting, wind en regen hebben vrijspel. Kaarsrechte wegen, zodat je de regen, afhankelijk van de rijrichting, lange tijd van voren, links of rechts kunt verwachten. Als je spullen geen water doorlaten, weet je zeker dat ze waterdicht zijn. De twee testtrajecten zijn overigens van verschillende zwaarte.

Route 1
Om met de zwaarste te beginnen: de route door de Flevolpolder (171 km) start en eindigt bij het Luchtvaartmuseum in Lelystad. Langs de route is nauwelijks een plek te vinden waar je kunt schuilen. de wegen zijn kaarsrecht zodat niets je kan afleiden. Nauwkeurig weet je de lek in de spullen te vinden.
[DOWNLOAD DE ROUTE]
[BEKIJK DE ROUTE]

Route 2
De route door de Noordoostpolder (151 km) is minder zwaar. Je start in Lemmer en toert door het Oude Land nar het testtraject, waar je iets meer schuilplekken zult vinden wanneer het echt te bar wordt. De test eindigt weer op het Oude Land, bij van der Valk in ‘t Harde.
[DOWNLOAD DE ROUTE]
[BEKIJK DE ROUTE]

WEERSVERWACHTING KOMEND WEEKEINDE

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
KTM
TT Circuit Assen
Husqvarna
Bridgestone
Aprilia
HJC
Harley-Davidson
Arai
MotoPort
Moto Guzzi
MACNA
BMW
Caberg
Kushitani
Nolan
Suzuki
Triumph
Ik wil van mijn motorfiets af
Ducati
Honda
KNMV
Schuberth
Indian
Dane
Difi
Bayard
Bovag
Kawasaki