TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Schotland heeft naast het Monster van Loch Ness nog veel meer monsters, geesten, duistere plekken en andere mysteries. We maken een magical mystery tour langs raadsels en spannende locaties.

Bij ons komen toeristen naar molens en tulpen kijken, bij de Belgen naar Manneken Pis, maar in Schotland komt iedereen af op iets wat nog nooit iemand heeft gezien: het Monster van Loch Ness. Of ze gaan naar de hoogste berg die bijna altijd in nevelen is gehuld: Ben Nevis. Of naar een zwart kasteel waarin het spookt: Edinburgh Castle. Het toerisme draait in Schotland om geheimzinnigheid. Zelfs het nationale gerecht - haggis - is voor de meesten mystery meat en tamelijk eng bovendien.

Geheimzinnigheid voelt zich thuis in het Schotse landschap, meer dan in de Noordoostpolder, om maar wat te noemen. En hoe magisch, je hoeft niet eens meer kilometers te rijden dan naar Emmeloord om het eerste Schotse mysterie tegen te komen, merken mijn reisgenoot Jan en ik. Oké, het nachtje varen van IJmuiden naar Newcastle met DFDS laten we dan buiten beschouwing.

<BEKIJK DE ROUTE>

<RESERVEER DE LEZERSREIS>

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Kawasaki
MACNA
Harley-Davidson
Arai
KNMV
Moto Guzzi
Kushitani
Triumph
Schuberth
BMW
Bovag
Difi
Ik wil van mijn motorfiets af
TT Circuit Assen
Nolan
Husqvarna
Dane
KTM
Honda
HJC
Ducati
Aprilia
Suzuki
MotoPort
Indian
Bayard
Bridgestone
Caberg