TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

24 juni en 2 juli (Slenaken - Vaals)

Stel je eigen motorweekendje samen, zoek zelf ergens langs de route of bij het startpunt in Slenaken een hotelletje.

[ DOWNLOAD DE ROUTE ] [ BEKIJK DE ROUTE ]

Op een steenworp afstand van Nederland ligt motorparadijs Eifel. Je kan er genieten van bochten, glooiende landschappen, prachtige dorpen en romantische kastelen. Je start in Slenaken, en rijdt zuidwaarts door plaatsjes als Heyenrath, Vaals en Moresnet. Niet lang daarna rijd je langs de noordkant van de Hoge Venen naar het Duitse plaatsje Kronenburg, waar we je bij Restaurant Pfeffer und Salz op de foto zetten. Nach Mittagessen gaat de route dwars door de Hoge Venen van België terug naar Slenaken.

Start: De Slenakervallei, Dorpsstraat 1, Slenaken.
Fotostop: Op zaterdag 24 juni en zondag 2 juli bij Restaurant Pfeffer und Salz, St. Vither Strasse 14, Kronenburg, tussen 12.00 en 15.00 uur.

De foto’s publiceren we op onze facebookpagina @promotormotome.

Wat is een TankTasTocht?

Een TankTasTocht - in de volksmond ook wel TTT - is een tocht in Nederland of net over de grens. Je hoeft je er niet voor op te geven en deelname is gratis. Je hebt alleen de gpx-route nodig, die op promotor.nl staat. Er- gens onderweg maak ik een foto van je op je motor.

TankTasTocht route in je mailbox?

Om het je gemakkelijk te maken sturen we maandelijks een TankTasTocht nieuwsbrief, met daarin een beschrij- ving van de tocht en de route. Wil je dat ook kun je je opgeven met het formuliertje dat via de url http://bit.ly/2rfxeAP te vinden is.

Wie wint de tanktastochtbokaal 2017?

Wie deelneemt aan alle TankTasTochten, komt aan het einde van het jaar in aanmerking voor de TankTasTocht Bokaal 2017. Meedoen? Laat op het stoppunt je email- adres bij mij achter. Uit de diehards die hebben meegedaan aan alle TankTasTochten trek ik een winnaar.

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Bayard
Kawasaki
Bridgestone
Harley-Davidson
BMW
Kushitani
Arai
HJC
Triumph
Dane
Caberg
Ducati
Husqvarna
Schuberth
Aprilia
Nolan
TT Circuit Assen
Honda
Bovag
MotoPort
Indian
Ik wil van mijn motorfiets af
Difi
KNMV
MACNA
Suzuki
Moto Guzzi
KTM