TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Motornieuws

 • Inhoud en routes Promotor 6/2017

  Inhoud en routes Promotor 6/2017

  TracerTracks #3 Rondje Twente met een tukker Brandhout met een duivel erin, smokkelpaden, duistere bossen, heuvels met uitzicht tot ver over de grens. Twente is als een spannend jongensboek. Tukker Jacob Westerburger, die er al reed toen de meesten van ons nog moesten leren lezen, geeft een rondleiding. [ LEES VERDER ] TankTasTocht #5: Rondje Groningen Wist je dat Groningen Polderland een van de oudste cultuurlandschappen heeft van Europa? Ja, en zelfs heel veel meren. Zou je niet verwachten toch?

 • Inhoud en routes Promotor 5/2017

  Inhoud en routes Promotor 5/2017

  [ PROMOTOR REIZEN IN JULI & AUGUSTUS ] Tanktastocht # 4 Rondje Vulkaan Eifel 24 juni en 2 juli (Slenaken - Vaals) Stel je eigen motorweekendje samen, zoek zelf ergens langs de route of bij het startpunt in Slenaken een hotelletje. [ Lees verder ] Amsterdamse koeientocht Voor Tracer Tracks #2 gaan we diep de provincie in. Met een Amsterdammer rijden we een rondje Amsterdam.

 • Inhoud en routes Promotor 4/2017

  Inhoud en routes Promotor 4/2017

  Tracer Tracks Frank’s gedenkwaardige Zeelandroute Echte motorweggetjes zijn schaars in Zeeland. Nee hoor, schreef lezer - en Zeeuw - Frank Böseler en hij maakte een gedenkwaardige route. En dat heeft niet alleen met bochtjes te maken, maar ook met het verhaal van Frank zelf. Dit is het eerste deel van een korte serie lezersroutes: Tracer Tracks. [ LEES VERDER ] Promotor Clubtocht Langstedagtocht 2017 The Big Country …

 • Inhoud en routes Promotor 3/2017

  Inhoud en routes Promotor 3/2017

  [ Abonnee worden? ] TankTasTocht 2 Gelderland, 22 en 30 april Zutphen - Duiven Gelderland is voor motorrijders toch wel een van de mooiste provincies. Het is er relatief leeg en gevarieerd. Als je de weggetjes weet te liggen, kun je er nog toeren als pak ‘m beet 50 jaar geleden. Nou maar duimen voor stralende dagen! Kom op, rij mee! [ Naar de route ] …

 • Inhoud en routes Promotor 2/2017
  Promotor Editie 2

  Inhoud en routes Promotor 2/2017

  21 mei: Promotor Clubdag Vijfhuizen Promotor bestaat 25 jaar en dat vieren we met onze eerste Clubdag. In Vijfhuizen. Om je en idee te geven van deze dag: hou het op Main Street in de Polder. [ Het programma & regel je toegang ] Wild Atlantic Way Legendarische kustwegen als de Pacific Coast Highway (USA), Clarens Drive (SA) en de Great Ocean Drive (AU) hebben er ineens een concurrent bij: de Ierse Wild Atlantic Way. De nieuweling is veruit de langste ter wereld. Maar is het ook de mooiste? En is het wel een kustweg?

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Aprilia
Suzuki
BMW
Bayard
KNMV
Bridgestone
Caberg
Schuberth
Kushitani
Husqvarna
HJC
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Dane
Arai
Nolan
MotoPort
Indian
Kawasaki
Moto Guzzi
Bovag
Ducati
Honda
Difi
KTM
TT Circuit Assen
Triumph
MACNA