TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

Promotor Toeren & Trainen zijn drie-, vier- of vijfdaagse cursussen of toeristische motorroutes in Luxemburg, Teutoburgerwoud, Vogezen, Weserbergland, Harz of de Dolomieten. De trainingen starten afhankelijk van de bestemming op verschillende locaties. Je overnacht in een hotel waar je je motor veilig kunt parkeren.

We rijden in kleine groepjes (max. zes deelnemers per instructeur) en tijdens de training gaat de aandacht vooral uit naar de manier van bochtenrijden. Onderweg stop je dan ook geregeld voor tekst en uitleg. Het is geen race! De afstanden zijn goed te doen, dus ook voor de beginner zal de Promotor Training geen belemmering zijn.

Prachtige ‘motoromstandigheden’ in Luxemburg

Het land Luxemburg (Groothertogdom) is een van de kleinste landen van Europa. Op enige uren rijden van Nederland kun je fantastisch sturen.

Luxemburg is te verdelen in drie gebieden, te weten klein Zwitserland (ook wel Mullerthal genoemd), het Moezeldal en het land van de Rode Aarde. In vrijwel geheel Luxemburg liggen de mooiste wegen. De kwaliteit van het asfalt is subliem. Je kunt hier zorgeloos rondsturen van het ene naar het andere schitterende vergezicht. Wij komen hier voor de mooie natuur in een overwegend heuvelachtig landschap. Kortom prachtige motor omstandigheden.

De data

5 t/m 7 april
31 mei t/m 2 juni

De prijzen

2-persoonskamer op indeling: € 375,- p.p.
Toeslag 1 persoonskamer € 75,- p.p.
Duopassagier € 195,- p.p.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>


Teutoburgerwoud: mooie motorroutes dicht bij huis!

In het Duitse Teutoburgerwoud komt alles bij elkaar. De Noord-Duitse laagvlakte en het Duitse middelgebergte, geneeskrachtige bronnen en… de mooiste motorroutes.

Het Teutoburgerwoud is een bijna onondekt en (nog) niet een van de populairste motorgebieden, ideaal om daarvan te profiteren. Het grote voordeel is: niet veel motorrijders! Het lijkt ver weg maar het is toch dicht bij huis. Met het Teutoburgerwoud wordt een bergrug bedoeld die zich uitstrekt van Osnabrück via Bielefeld tot aan Paderborn. Prachtige glooiende wegen, talrijke beken en riviertjes. En natuurlijk genoeg bochten om lekker te genieten van de motorfiets.

De data

27 t/m 29 april 2018
22 t/m 24 juni 2018

De prijzen

2-persoonskamer op indeling: € 375,- p.p.
Toeslag 1 persoonskamer € 75,- p.p.
Duopassagier € 195,- p.p.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>


Weserbergland: motorparadijs dicht bij huis!

Deze training heeft thema: de prachtige landschappen van het Weserbergland. Heuvels en dalen, kleine en de grote rivieren en natuurlijk een aantal kastelen en bochten! De nadruk van deze reis ligt natuurlijk vooral op het motorrijden op het zeer fraaie wegennet, waardoor al deze schoonheden met elkaar worden verbonden.

Een reis door het Weserbergland is een constant op en neer gaan tussen de vallei van de Weser en de toppen van de omliggende bergruggen. Wie had gedacht dat in de noordelijke helft van de Bondsrepubliek zelfs serpentines te vinden zijn? Het Weserbergland is een lage bergrug in Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. De rug loopt in westoostelijke richting. Bij Porta Westfalica ligt het meest westelijk gelegen punt. De rug loopt dan via Rinteln naar Hessisch Oldendorf in het oosten. Het Wesergebergte vormt de meest noordelijk rug van het Weserbergland, ten noorden ervan ligt de Noord-Duitse Laagvlakte.

De toppen van het Wesergebergte liggen rond de 300 meter. De meest westelijke top is de Jakobsberg van 235 meter hoogte waarop een televisietoren staat en eindigt in het oosten met de Hohenstein, die 330 meter hoog is.

De data

18 t/m 20 april

De prijzen

2-persoonskamer op indeling: € 375,- p.p.
Toeslag 1 persoonskamer € 75,- p.p.
Duopassagier € 195,- p.p.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>


De Harz, het bochtenparadijs!

Vanwege het landschap en de topografie is de Harz een paradijs voor motorrijders. Of het nu een snel rondje aan het einde van de dag is of een lang weekend sturen: de Harz biedt je alles wat nodig is voor onvergetelijke tochten.

Vanuit Nederland is de Harz goed bereikbaar. Motorrijders uit iedere categorie; van sport, tour tot supersport zullen enthousiast worden van dit gebied. De prachtige bochten tussen bergen en valleien zijn net zo fascinerend als het gevarieerde landschap. In het hogere westelijke deel domineren meestal de diepe dalen met beboste hellingen het beeld. In het oostelijke deel van de Harz bepalen grote plateaus het landschap. En in het zuidoosten, beweegt de motorrijder zich door een panorama van zachte groene heuvels.

De data

26 t/m 29 juli 2018

De prijzen

2-persoonskamer op indeling: € 480,- p.p.
Toeslag 1 persoonskamer € 90,- p.p.
Duopassagier € 245,- p.p.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>


Vogezen, pure gelukzaligheid

De Vogezen zijn een middelhoge bergketen in het oosten van Frankrijk. De bergketen begint aan de grens met Zwitserland en strekt zich naar het noorden uit over de westelijke zijde van het Rijndal. Als de Alpen net iets te ver weg voor je zijn, an beloven de Col du Bonhomme, de Col de la Schlucht en de Grand Ballon pure gelukzaligheid.

Col de la Schlucht, dankt haar naam aan het Duitse woord Schlucht. De Grand Ballon, is de hoogste berg (1.424 m) in de Vogezen. De heuvels van de Vogezen zien er ruig uit, zoals de Schotse Moors.

De Vogezen is een motorgebied bij uitstek en redelijk snel te bereiken. De regio biedt een variatie van toppen en valleien, verder naar het zuiden lokt ‘het land met 1000 meren’.

De datum

6 t/m 10 mei 2018

De prijzen

2-persoonskamer op indeling (4 nachten): € 540,- p/p
Toeslag 1 persoonskamer € 90,- p.p.
Passagier € 245,- p.p.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>De Dolomieten: Selva di Val Gardena

Het ideale gebied voor motortochten rond de meest indrukwekkende Italiaanse bergketens. Bochten zonder einde, pas na pas en vele haarspeldbochten.

De Dolomieten is toch wel hét motorparadijs van Europa. Voordat je boekt, wees gewaarschuwd; de afwisseling van intensief bochtenplezier en de prachtige natuurbeleving kan zeer verslavend werken!

De rotsformaties van de Dolomieten doen nog het meest denken aan tot steen verworden muziekcomposities. Heel lang golden de spitse pieken en smalle dalen van de Dolomieten als onbedwingbaar, behalve voor de koningen van de lucht. Tegenwoordig bedwingen ook motorrijders deze beroemde hoogten. En nog steeds laat het uitzicht op de wegen – die zich door deze bergwereld kronkelen – iedereen in verbazing genieten.

Kortom, een avontuur dat je niet wil missen

De datum

23 t/m 29 sept 2018

De prijzen

2-persoonskamer op indeling (6 nachten): € 735,- p/p
Toeslag 1 persoonskamer € 195,- p.p.
Passagier € 445,- p.p.

<NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER>

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Kushitani
Suzuki
Arai
KTM
Difi
Indian
TT Circuit Assen
Kawasaki
Harley-Davidson
Ducati
Ik wil van mijn motorfiets af
Caberg
Nolan
Dane
Bayard
Schuberth
HJC
MACNA
Moto Guzzi
Bovag
Husqvarna
MotoPort
Bridgestone
Aprilia
KNMV
BMW
Triumph
Honda