TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

[Promotor 8 los kopen? Bestel ‘m in onze kiosk!]

Tanktastocht #7

Drenthe/Overijssel: 30 september en 8 oktober (Spier-Meppel)

Drenthe is meer dan hunebedden. Hoewel de provincie 54 van deze 5.000 jaar oude steenhopen telt, komen we er geen een tegen. We willen wel eens wat anders, zoals heide, moerassen, bossen en… de heerlijkste motorweggetjes.

[LEES VERDER]

KouwePotenTocht 2017

Route Napoleon

Geen enkele koning, keizer, politicus of admiraal heeft ons leven zo beïnvloedt als Napoleon Bonaparte. Alleen een Route Napoleon hadden we nog niet in Nederland. Maar nu wel, want op zaterdag 4 november volgen we de Kouwepotentocht die de Corsicaan in de herfst van 1811 door ons land maakte.

[LEES VERDER]

Franse Alpen

Kruistocht

Alpencols waarbij Croix in de naam staat, zijn de waypoints van de kruistocht door het geweldige berglandschap van de Franse Alpen. We rijden over passen en wegen die niet iedereen kent. En waar je onherroepelijk verliefd op wordt, zoals op de Col de la Croix de Fer.

[LEES VERDER]

TracerTracks

Motorhike op de Veluwe

Voor Chris Kluiters gaat het bij motorrijden om het ontdekken en ervaren van de natuur. In Apeldoorn woont hij er middenin, dus een avontuurlijk rondje Veluwe schudt hij moeiteloos uit z’n mouw.

[LEES VERDER]

Mallorca

Verschil van dag & nacht

Volta Nocturna Internacional a Mallorca. Het staat op de website van MediaMilla. Nocturna? ‘s Nachts toeren door de Serra de Tramuntana en kleine Mallorcaanse dorpjes? Dit wordt mijn volgende reisbestemming. Hier kijk ik naar uit. ‘s Nachts over een donker eiland rijden. Wat daar leuk aan is? Geen idee. Maar mijn nieuwsgierigheid is wel gewekt.

[LEES VERDER]

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Kawasaki
Difi
KNMV
BMW
Dane
Arai
Husqvarna
Aprilia
Triumph
Bovag
Bridgestone
Caberg
HJC
Kushitani
Suzuki
Nolan
TT Circuit Assen
KTM
Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Moto Guzzi
MotoPort
MACNA
Ducati
Bayard
Schuberth
Honda
Indian