TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

[PROMOTOR 9 LOS KOPEN? BESTEL ‘M IN ONZE KIOSK!]

TracerTracks

West-Friesland: Elfendertigdorpentocht

Friesland heeft de Tocht der Tochten, maar is er ook nog wat anders te rijden dan door de Elf Steden? Gert Huttema vond van wel en maakte een Elfendertigdorpentocht.

[LEES VERDER]

500 Jaar Maarten Luther

Rebel tegen wil en dank

Op 31 oktober 1517 werd de wereld op zijn kop gezet. Een aanklacht van de ontevreden monnik Maarten Luther aan het adres van de destijds oppermachtige Rooms-Katholieke kerk leidde tot een herschikking van zowel de kerkelijke als de staatskundige wereldkaart. We maken met een bijzonder mens een tocht door de bakermat van Luther’s Reformatie.

[LEES VERDER]

Steengoed ritje in de Belgische Ardennen

Wat hebben La Roche, Rochefort en, Rochehaut met elkaar gemeen buiten dat ze alle drie in de Belgische Ardennen liggen? Wel, ze hebben allemaal rots in hun naam. De rots, de sterke rots en de hoge rots. We rijgen ze aan elkaar in een 136 km lange trip en maken er een steengoede toer van.

[LEES VERDER]

Wallonië met een Twist, een motorreis van Promotor Reizen


Zeggen we België, dan rossen de meeste motorrijders rechtstreeks naar de Ardennen. Terecht, want het is daar tussen de groene heuvels machtig rijden. Maar de Walen hebben meer leuke toergebieden binnen hun grenzen liggen. In Pays des Collines en de Borinage bijvoorbeeld, ontdekten we fijne stuurwegen en interessante bezienswaardigheden. En in het voorjaar van 2018 gaan we met Promotor deze Wallonië met een Twist-toer nog eens rijden.

[LEES VERDER]

MOTORTESTS

Harley-Davidson Softail 2018
BMW K1600 B
Lezers testen Triumph neo-classics
Op de brug: Honda CL450 Scrambler

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
Arai
Moto Guzzi
TT Circuit Assen
Harley-Davidson
KTM
Dane
Husqvarna
Schuberth
Triumph
Kawasaki
Bridgestone
Kushitani
Honda
Indian
HJC
Ducati
Nolan
MACNA
Bovag
Difi
MotoPort
Caberg
Ik wil van mijn motorfiets af
Bayard
KNMV
BMW
Suzuki
Aprilia