TV, Magazine en Club voor motorfans!
Promotor
 | 

[PROMOTOR 9 LOS KOPEN? BESTEL ‘M IN ONZE KIOSK!]

TracerTracks

West-Friesland: Elfendertigdorpentocht

Friesland heeft de Tocht der Tochten, maar is er ook nog wat anders te rijden dan door de Elf Steden? Gert Huttema vond van wel en maakte een Elfendertigdorpentocht.

[LEES VERDER]

500 Jaar Maarten Luther

Rebel tegen wil en dank

Op 31 oktober 1517 werd de wereld op zijn kop gezet. Een aanklacht van de ontevreden monnik Maarten Luther aan het adres van de destijds oppermachtige Rooms-Katholieke kerk leidde tot een herschikking van zowel de kerkelijke als de staatskundige wereldkaart. We maken met een bijzonder mens een tocht door de bakermat van Luther’s Reformatie.

[LEES VERDER]

Steengoed ritje in de Belgische Ardennen

Wat hebben La Roche, Rochefort en, Rochehaut met elkaar gemeen buiten dat ze alle drie in de Belgische Ardennen liggen? Wel, ze hebben allemaal rots in hun naam. De rots, de sterke rots en de hoge rots. We rijgen ze aan elkaar in een 136 km lange trip en maken er een steengoede toer van.

[LEES VERDER]

Wallonië met een Twist, een motorreis van Promotor Reizen


Zeggen we België, dan rossen de meeste motorrijders rechtstreeks naar de Ardennen. Terecht, want het is daar tussen de groene heuvels machtig rijden. Maar de Walen hebben meer leuke toergebieden binnen hun grenzen liggen. In Pays des Collines en de Borinage bijvoorbeeld, ontdekten we fijne stuurwegen en interessante bezienswaardigheden. En in het voorjaar van 2018 gaan we met Promotor deze Wallonië met een Twist-toer nog eens rijden.

[LEES VERDER]

MOTORTESTS

Harley-Davidson Softail 2018
BMW K1600 B
Lezers testen Triumph neo-classics
Op de brug: Honda CL450 Scrambler

Harley-Davidson
Ik wil van mijn motorfiets af
Suzuki
Honda
Kawasaki
BMW
Schuberth
Caberg
Suzuki
Harley-Davidson
Kushitani
Kawasaki
Arai
MotoPort
Ducati
Moto Guzzi
Ik wil van mijn motorfiets af
TT Circuit Assen
Nolan
Difi
Bovag
Husqvarna
Honda
HJC
Aprilia
KTM
Triumph
Bayard
KNMV
Bridgestone
MACNA
Indian
Dane